Pilna Servisa Līzings
154
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-154,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Pilna

Servisa

līzings

Pilna servisa līzings (turpmāk PSL) ir transportlīdzekļa ilgtermiņa noma. Klients uz noteiktu nomas periodu par fiksētu ikmēneša maksājumu iegūst savā lietošanā automašīnu. Tiek ņemts vērā arī nobraukums.

 

PSL no ilgtermiņa nomas atšķiras ar būtisku aspektu. Izmantojot PSL pakalpojumu, klients pats izvēlas automašīnas marku, modeli, aprīkojumu un komplektāciju, nevis izvēlas automašīnu no viņam piedāvātā autoparka.

 

Pakalpojums ietver automašīnas apdrošināšanu, 24/7 palīdzību uz ceļiem, tehnisko apkopi un transportlīdzekļa maiņu nepieciešamības gadījumā. Līguma darbības laikā klients var izvēlēties citu automašīnu. Pateicoties mūsu sistēmai, nebūs jāiemaksā pamatsumma vai jāveic avansa maksājumi.

PSL pakalpojuma ietvaros tiek piedāvātas divas pakas:

Pamatpakete

  • Rēķinu administrēšana;
    OCTA apdrošināšana;
    KASKO apdrošināšana;
    Regulārā obligātā tehniskā apskate;
    Ikgadējais transportlīdzekļa ekspluatācijas nodoklis;
    Tehnisko apkopju, remontdarbu un pakalpojumu administrēšana;
    Nobraukuma kontrole;
    Apdrošināšanu un apdrošināšanas gadījumu administrēšana;
    Automašīnas pirkuma administrēšana;
    Automašīnas atgriešanas administrēšana;
    24h/7 palīdzība uz ceļa.

.

Papildpakete

  • Visi pamatpaketē iekļautie pakalpojumi pluss sekojošie papildu pakalpojumi —
    Regulāro tehnisko apkopju izmaksas;
    Riepas visam nomas periodam;
    Riepu maiņa un glabāšana;
    Dabiskā nolietojuma un remontdarbu izmaksas;
    Maiņas automašīna remontdarbu laikā;
    Degvielas karšu administrēšana;
    Rīgas Satiksmes autostāvvietas pakalpojumu administrēšana;
    Atslēgu glabāšana.

.

PSL nodrošina gan vieglās automašīnas, gan komerctransportu, kas ļauj efektīvi lietot resursus un optimizēt izmaksas visa ekspluatācijas perioda laikā.

Mēs parūpēsimies par visu, sākot no individuālas pieejas, līdz pilnīgai automašīnas uzturēšanai, ieskaitot riepu maiņu vai auto mazgāšanu.

Mūsu partneri – lielākie autoservisu tīkli, kas nodrošina 24/7 palīdzību mūsu klientiem visā Eiropas Savienības teritorijā.

Visas rūpes par klienta iznomāto automašīnu uzņemas SIA Karvis darbinieki, jums ir jāatceras tikai uzņēmuma autoparka vadības speciālista tālruņa numurs. SIA Karvis – jūs zvanāt, mēs risinām.