Noma ar šoferi
175
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-175,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Personīgais auto vienmēr ir bijis visērtākais un labākais pārvietošanas līdzeklis, kas

piešķir individuālo brīvību. Mūsu uzņēmums piedāvā dažādus transportlīdzekļus, lai

apmierinātu visas mūsu klientu vēlmes. Esam padomājuši par visu: sēdvietu skaitu,

pārnesumu ātrumkārbām, automašīnu modifikācijām un pat piedāvājam auto ar

šoferi. Šis ir īpaši populārs risinājums gadījumos, kad jūsu braucienam ir

nepieciešams profesionālis.

Šāds pakalpojums ir pieejams gan ja runa ir par vieglās klases mini transportlīdzekļiem, gan vidējiem vai lieliem auto, luksus auto, vai pat mikroautobusiem vai kravas auto. Droši, ātri, izdevīgi, bez problēmām, rūpēm un raizēm par pareizā maršruta izvēli, nepietiekamām iemaņām un pieredzes trūkumu. Šis piedāvājums kļūst sevišķi aktuāls, ja ir nepieciešams vadīt transportlīdzekli, kam ir nepieciešamas īpašas autovadītāja tiesību kategorijas. Pakalpojums ir maksimāli pieejams, pateicoties vienkāršai rezervācijas sistēmai internētā vai pa tālruni. Mūsu uzņēmums vienmēr ir gatavs palīdzēt – visa nepieciešamā informācija un palīdzība ir pieejama mūsu mājaslapā.

Jūsu un jūsu pasažieru ērtībām par draudzīgām cenām piedāvājam: jumta bagāžniekus, bērnu autokrēsliņus, piekabes u.c. – visu, kas ceļojuma laikā liks justies daudz ērtāk. Minimālais nomas laiks – 24 h. Maksimālais – tik, cik jums ir nepieciešams. Karvis Noma vienmēr parūpējas par visu. Visi auto ir izcilā tehniskā stāvoklī, kas tiek rūpīgi pārbaudīts. Visas nepieciešamās apkopes vienmēr tiek veiktas savlaicīgi, visas detaļas tiek mainītas atbilstoši nobraukumam, šķidrumi tiek papildināti – viss tiek darīts, lai brauciens sagādā tikai patīkamas emocijas.

Vēl vairāk relaksācijas jums spēs sniegt pakalpojums, kur

transportlīdzeklis tiek izīrēts kopā ar autovadītāju. Tas ļaus jums

ne tikai atpūsties brauciena laikā, bet arī nodarboties ar tām

lietām, kas jums ir patiešām svarīgas – jūsu ceļabiedri vai jūsu

darbs. Esam atvērti sarunām, jo visu vienmēr var atrisināt

savstarpēji izdevīgā veidā.

Karvis Noma ir lielisks risinājums tiem, kam pat nav autovadītāja apliecības, vai ir bažas par savām iemaņām un pieredzi. Mūsu profesionālie autovadītāji, kas runā latviski, krieviski vai angliski, ātri un droši nogādās jūs izvēlētajā galamērķī, un, ja būs vajadzība, sagaidīs un atvedīs atpakaļ.

Piedāvājam arī dažādus transfēra pakalpojumus:

• Klientu sagaidīšana Lidostā Rīga (RIX) un nogādāšana kādā no Rīgas viesnīcām;
• Klientu nogādāšana no Rīgas uz citu Latvijas pilsētu;
• Klientu nogādāšana no Rīgas uz jebkuru pilsētu Lietuvā vai Igaunijā;
• Jebkurš cits transfēra galamērķis pēc klienta vēlmēm.